50 jarige Jubileum van DSV Kennemerland

 

Marian 50 jaar Lid DSV Kennemerland

Goedemiddag Riny, namens onze moeder willen wij DSV Kennemerland nogmaals bedanken voor de uitnodiging van afgelopen zaterdag. Marian heeft enorm genoten en wij ook! Wij vonden het leuk dat marian nog even in het zonnetje gezet is samen met Carmen♥️wij hebben het ook erg naar onze zin gehad, wat was het gezellig en wat hebben jullie het allemaal goed geregeld! De bloem bolletjes staan gezellig in de woonkamer en we kijken met veel plezier terug naar deze gezellige avond! Groeten Nathalie en Nicolette (en marian natuurlijk!)

Champagne
Nicollete en Nathalie Dochter van Marian / Antoon

Proost
Planten

Graag willen wij jullie allen bedanken voor een geslaagde jubileumfeest afgelopen zaterdag in Breukelen. Het was erg leuk en gezellig om weer bij elkaar te zijn.  vonden wij ook dat de overleden leden zijn herdacht. 
Hierover hebben wij Sandy, Ina, Ilona en Ivonne, allen de dochters van Cees en Ineke van Es en Henk en Corry van Vegten, geïnformeerd. Van hun moesten wij aan jullie zeggen, dat zij erg fijn vinden dat hun ouders niet zijn vergeten. Zij hebben allemaal ook hele warme herinneringen aan DSV Kennemerland.
Nogmaals dankjewel!

Met vriendelijke groeten,
Mark en Rob