Gezellig Sfeervolle foto 2023

HET BESTUUR VAN DSV KENNEMERLAND WENSEN JULLIE EEN FIJNE FEESTDAGEN EN EEN LEUKE JAARWISSELING BIJ VRIENDEN OF FAMILIE EN ALVAST GELUKKIG NIEUWJAAR 2024.
TOT ZIENS IN HET JAAR 2024.

Op zondag 10 december 2023 heeft het bestuur van DSV Kennemerland de kerstbrunch georganiseerd en de opkomst was 25 leden wat een grote opkomst.Wij kwamen daar rond half een en werd naar de plek gebracht en was twee tafels , dus kunnen ze een plaats nemen en rond 13.00 uur kregen wij een champagne en ze kunnen kiezen uit alcohol of geen alcohol en daarna kunnen wij beginnen met de lekkere uitgebreide soorten warm of koud buffet en aande tafel gezellig kletsen en de eindtijd ging zo snel voorbij dat wij allemaal met tevreden gezicht naar huis.

Op zaterdag 11 november hadden wij de stadswandeling georganiseerd in Haarlem en er waren ruim 10 mensen aanwezig en ze waren begeleidt door M. Lankhorst en M. Scheffener.
De beide dames vertelden aan hun over de rijke geschiedenis verleden van de stad Haarlem voornamelijk de gouden tijd van VOC en paar interessante gebouwen uit de oude tijd . 
Na afloop van de wandeling gingen ze lekker uitrusten van 1,5 uur wandelen door de stad Haarlem en gezellig napraten.
De beide dames M. Lankhorst en M. Scheffener, jullie allebei hartelijk dank voor de mooie dag met stadswandeling in Haarlem.
BBQ 2023

11 maart 2023 Lentetoernooi Arnhem 5e plaats