Team

Belangstelling voor de sport volleybal? Wie of wat is ons DSV Kennemerland team? Wat hebben wij te bieden en hoe kan je bij ons team komen?

Lees hieronder meer in detail.

Scroll naar beneden

Het team

Wij zijn een recreatie mixteam op competitieniveau. Wij doen alleen mee aan toernooien. Wij vinden het leuk om samen te strijden, maar spelen vooral voor ons plezier. Wij zijn nog altijd op zoek naar nieuwe spelers. Kun je volleyballen? Met een beetje balgevoel kom je al een heel eind. Wij kunnen jou de basisvaardigheden aanleren. Wil je vrijblijvend een keer komen spelen? Neem contact op met: dsvkennemerland1971@gmail.com

Team

Trainingen

Op dit moment worden er geen trainingen gegeven bij onze vereniging. Mocht je graag willen trainen, kan dat bij de Amsterdamse volleybalvereniging Xenon! Trainingen vinden plaats op woensdagavond in het sporthal Van Hogendorp. Het adres is Van Hogendorpstraat 921, 1051 CE Amsterdam. Het is van 19.00 uur tot 20.30 uur. Je leert veel baltechniek en spelinzicht. Tijdens het laatste deel van de training worden wedstrijdjes gespeeld. Je betaalt € 5,-- per keer na afloop aan de trainer. Zo hoef je bij Xenon geen lid te worden. Wel moet je het aanmeldingsformulier als recreant invullen, daarna worden je gegevens in de Xenonadministratie.