Steun onze club

Wil je onze vereniging nog graag steunen? Wij kunnen jouw steun goed gebruiken. Kijk naar de onderstaande financiele mogelijkheden die je kan kiezen.

Lees hieronder meer in detail.

Scroll naar beneden

SponsorKliks

Het is mogelijk om DSV Kennemerland gratis te sponsoren. Bestel via onze SponsorKliks-pagina DSV Kennemerland bij alle bekende webwinkels o.a. Bol.com, Coolblue en Zalando, waar je normaal ook al koopt. Van alle aankopen gaat een kleine bijdrage naar onze club, terwijl jij zelf dezelfde prijs betaalt. Het kost je dus niets extra's, maar je doet er onze club een groot plezier mee! Het principe van SponsorKliks is gebaseerd op het feit dat grote bedrijven een bepaald percentage van hun winst ter beschikking willen stellen aan verenigingen in het kader van sociaal ondernemen. Als je toch al van plan was om online een bestelling te doen, doe dit dan via SponsorKliks waar een overzicht van de webwinkels verschijnt, zodat je DSV Kennemerland steunt met jouw aankoop. Je kunt ook de SponsorKlik app downloaden. Via de app kun je direct je aankopen doen. In de app selecteer je DSV Kennemerland als jouw sponsordoel.

Klik hier voor Android
Klik hier voor iOS

Donatie

Draag je onze vereniging een warm hart toe? Wij zijn al blij met ieder bedrag zodat wij iets extra's voor onze club kunnen doen! Jouw gewenste gift kan je overmaken naar bankrekeningnummer NL25 SNSB 0772 6043 20 onder vermelding van jouw naam en e-mailadres.

Advertentie

Je kunt je ook melden als adverteerder voor DSV Kennemerland, dan word je vermeld op onze website. De penningmeester Wim van den Enden en voorzitter Riny Jansen zijn te bereiken via het volgende e-mailadressen penningmeester.dsvk@gmail.com en voorzitter.dsvk@gmail.com